Varma mackor med bacon och gorgonzola

Serverar: 4 portioner

Mitt favoritrecept när det gäller varma mackor.

Ingredienser

  • 8 skivor lantbröd eller formfranska
  • 8-16 skivor bacon
  • 100 g gorgonzola
  • Nymalen peppar
  • Ev smör
  • Tillbehör
  • Sallad
  • Instruktioner

    1. Skär baconskivorna i två delar och stek tills de blivit gyllene, låt rinna av på hushållspapper.
    2. Fördela hälften av osten på fyra av brödskivorna, lägg på baconet och sedan resten av osten. Mal över lite peppar och tryck på de resterande brödskivorna.
    3. Tillaga mackorna i smörgåsgrill (eller våffeljärn) eller stek dem på båda sidor i lite smör. Servera med en sallad.

    Liknande recept

    2.5
    35 min
    15
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben