Vårrullerosetter med getost

Serverar: 20 portioner

Underbart goda till drinken.

Ingredienser

  • 40 ark vårrulledeg, 12x12 cm
  • 300 g getost eller mild hårdost
  • 2 msk timjan, hackad, färsk
  • Instruktioner

    1. Skär getosten i bitar. Lägg lite ost och timjan på dubbla vårrulleark. Rulla ihop arken och snurra ändarna till rosetter. Ha en fuktig handduk över vårrulledegen under arbetets gång så att den inte torkar.
    2. Lägg vårrullerosetterna på en plåt med bakplåtspapper och täck tätt med plastfolie. Ställ plåten i frysen.
    3. Sätt ugnen på 225°. Ta vårrullerosetterna direkt ur frysen och grädda mitt i ugnen 6–7 minuter. Gräddas de för länge kan man riskera att osten rinner ut.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben