Varvad dessert med bär och biskvier

Serverar: 8 portioner

Har du inte nog många glas? använd olika, eller ta små kaffekoppar istället. Det blir jättesnyggt! Ställ gärna på en bricka så blir det extra fint.

Ingredienser

  • 1 påse mandelbiskvier (150 g)
  • 300 g färska hallon
  • 1 burk karamelliserad mjölk (397 g) eller annan kolasås
  • Ett par kvistar färsk mynta eller citronmeliss
  • Vaniljfluff
  • 200 g färskost naturell
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 tsk vaniljsocker eller 1 vaniljstång, urskrapad
  • Instruktioner

    vispa färskost, crème fraîche och grädde fluffigt. Smaka av med vaniljsocker eller vaniljstång och ev lite honung om man vill. Varva biskvier, bär, kolakräm och vaniljfluff i fina glas. Garnera med mynta eller citronmeliss.

    Liknande recept

    4.4
    20 min
    4
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben