Vattenmelon med fårost och mynta

Serverar: 4 portioner

Fetaost och vattenmelon är en fantastisk kombination i sommarvärmen. Ett glas svalkande anisbrännvin till ger också en spännande smakkombination. I Turkiet heter brännvinet Raki, i Grekland Ouzo. Men det går också att njuta den här salladen tillsammans med ett glas pastis.

Ingredienser

  • 1 kg vattenmelon , ca
  • 200 g fetaost
  • 3 msk olivolja
  • 2 msk hackad färsk mynta
  • Nymalen svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skär vattenmelonen i skivor och lägg upp på ett fat.
    2. Smula fetaosten över. Ringla över olivolja och strö på mynta, avsluta med några varv från pepparkvarnen.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    alindalinda 20 juni 2012

    detta fanns på viking lines buffet NU! sommerligt och underbart gott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben