Vegansk spenatsoppa

Serverar: 2 portioner

Tid: 20 minuter

Jättegod soppa som är snabb och enkel att göra!

Ingredienser

  • 250 g fryst spenat
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 ½ dl havregrädde
  • 2 dl vatten
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • Olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Finhacka löken och vitlöken. Bryna i olja i en kastrull. Häll i spenat, 2 dl vatten och buljongtärning. Koka ihop med havregrädden. Salta och peppra efter smak. Om ni vill, mixa soppan slät med en stavmixer. Klart!

    Liknande recept

    4.3
    30 min
    4-5
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben