Vegetarisk lasagne med keso, vitlök och tomat

Serverar: 4-6 portioner

Det här lättlagat, väldigt gott och mättande.

Ingredienser

  • 2 förpackningar à 400 g krossade tomater
  • 150 g gul lök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, hackad
  • Smör
  • ca 200 g lasagneplattor
  • 500 g förpackning keso
  • ca 5 dl riven ost med mycket smak
  • Instruktioner

    1. Låt tomater och löksorter koka ihop så att en del av vätskan försvinner.
    2. Smöra en ugnssäker form.
    3. Varva lasagneplattor, keso, tomatröra och ost. Sluta med tomatröra och ost.
    4. Grädda rätten i 200 graders ugnsvärme 20–25 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Lasagne
    En av de riktigt klassiska pastarätterna och en välkänd svensk favorit...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben