Vegetariska biffar

Serverar: 2 portioner

Även vegetarianer har ju biffar

Ingredienser

  • 1,5 dl Havrekli
  • 2 dl mjölk
  • 2 - 3 potatisar
  • 1 palsternacka
  • 1 lök
  • 1 ägg
  • 0,5 dl Vetemjöl
  • 0,5 tsk salt
  • Instruktioner

    Blanda havrekli och mjölk och låt det svälla 10-15 minuter. Råriv potatis, palsternacka och lök. Blanda alla ingredienser. Forma biffar (klicka ut) och stek i sparsamt fett på svag värme så att biffarna hinner bli genomstekta, ca 10 minuter/sida. Servera med svampsås och nykokt pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat på SJ
    Att färdas genom Sverigeland med X2000 är bekvämt och smidigt. Man får...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben