Vegogryta med thaismak

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Emellanåt är det gott med vegetariskt även om man är köttätare.

Ingredienser

  • 400 g frysta rotfrukter
  • 1 msk smör- & rapsolja
  • 1 tsk röd currypasta
  • 5 dl Kelda thaisoppa
  • 150 g färsk spenat
  • Instruktioner

    1. Fräs rotfrukterna i smör- & rapsoljan. Tillsätt currypastan och rör om. Häll i soppan och låt allt bli varmt. Tillsätt spenaten och låt grytan koka på svag värme ca 2 min.
    2. Servera med jasmin- eller basmatiris i djupa skålar.
    3. Tips: En god, icke-vego-version är att addera 200 g räkor eller lättfrästa laxtärningar i grytan.

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    4
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben