Vietnamesisk oxsoppa
Serverar:
2 portioner
En smak av Vietnam
Ingredienser
1,2 l oxbuljong
1 liten färsk chili, hackad
1 kanelstång
2 stjärnanisar
2 kryddnejlikor
225 g ryggbiff eller oxfile, tunt strimlad
300 g risnudlar
4 msk färsk hackad koriander
Limeklyftor, till garnering
Instruktioner
Koka upp buljong, chili och kryddor i en kastrull. Sänk sedan värmen och sjud i 15 minuter.
Lägg i köttstrimlorna och sjud i ytterligare 2-3 minuter eller tills köttet är så kokt som du vill ha det
Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpack- ningen, låt dem rinna av och lägg över dem i 2 skålar.
Häll i buljongen över nudlarna och strö på hackad koriander, garnera med limeklyftor och servera
Liknande recept
Vietnamesisk kyckling med ingefära
3.5
15 min
2
3
Vietnamesisk falukorv
4.7
30 min
2
3
Vietnamesisk korvsallad
2
Vietnamesisk kycklinggryta
1 h 30 min
6
Quorn och banan i vietnamesisk marinad
15 min
2
Vietnamesisk soppgryta
2
Vietnamesisk fläskkarré med risnudlar
4.5
4
1
Vietnamesisk sallad med nudlar och räkor
4
Panerad Pangasius Filé
4.7
4 h
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!