Vilda mini wallenbergare
Serverar:
10-12 portioner
Lite lyxigare biffar.
Ingredienser
400 g viltfärs eller älg
1 tsk salt
3 äggulor
1 dl vispgrädde
1 krm vitpeppar
Matfett
Potatis
Lingon
Sallad
Instruktioner
Rör färsen med salt. Tillsätt äggulor, grädde, och peppar och rör om färsen smidig. Forma små biffar med vattensköljda händer och stek i matfett ca 3 minuter per sida.
Servera med potatis, lingon och en sallad.
Liknande recept
Wallenbergare
4
30 min
4
1
Mini semlor
4.3
30
2
Nallemammas vilda pepparbiffar
4
45 min
4
1
Falska wallenbergare
4
Maya's vilda chili
5
6-8
Vild gulasch
2 h
4-6
Vild kyckling
4
Vild fläskfilégryta
3
1 h
4
3
Vild Köttfärspaté med ris och svamp
1 h 30 min
8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!