En riktig festlasagne! Servera gärna med ett glas fylligt rödvin. Lasagnen blir även god med nötfärs.
Ingredienser
16 lasagneplattor
Köttfärssås
1 gul lök
1 morot
1 liten bit rotselleri, ca 20g
Smör till stekning
200 g viltfärs
100 g fläskfärs
2 dl köttbuljong från tärning
1 burk krossade tomater, 400g
2 msk tomatpuré
2 vitlöksklyftor
1 tsk rosmarin
1 tsk timjan
1 tsk krossade enbär
Salt
Nymald svartpeppar
1 dl riven ost
Béchamelsås
1 liter mjölk
100 g smör
1½ dl vetemjöl
Salt
Vitpeppar
Servering
Färska hackade örter tex timjan, oregano, rosmarin
200 g färskost av philadelphia typ
Salt
Svartpeppar
500 g blandad svamp
Smör till stekning