Vinbärssås
Serverar:
4 portioner
Såsigt
Ingredienser
2 dl lätt crème fraiche
½ dl outspädd vinbärssaft
1 dl vatten
½ hönsbuljongtärning
5 krossade enbär
1 tsk timjan
1 tsk kinesisk soja
Ev. färsk timjan och hela vinbär
Instruktioner
Blanda lätt crème fraiche, saft, vatten, buljongtärning, enbär, timjan och soja i en kastrull. Låt det koka några minuter.
Rör ev ner hackad färsk timjan och hela vinbär. Servera till stekt kyckling, nöt eller viltkött.
Liknande recept
Kycklingspett med vinbärssås
1
4
Röd vinbärssås till fläskfilé
4.5
4
1
Fläskfilé med vinbärssås
35 min
4
Krämig ost, paprika och vinbärssås.
5
20 min
4-6
1
Getostkyckling med vinbärssås
4
Kladdkaka med smak av mintchoklad
5
1
4
Ripbröst med svart vinbärssås
4
Älgfilé med kanel- och vinbärssås samt rotfruktskaka
4
Kalkonfilé med vinbärssås
4.5
3-4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!