Vindoftande tagliatelle med räkor och dill

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Gott

Ingredienser

  • 400 g tagliatelle
  • 1 purjolök
  • 1 liten fänkål
  • 1-2 msk olja
  • 1 knippe dill
  • 2 avokador
  • 100 g parmesan
  • 1 dl vitt vin
  • ca 300 g skalade räkor ( råkor i lake eller frysta )
  • 1 ask körsbärstomater (250 g)
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    Koka tagliatelle enligt anvisningen på förpackningen. Skölj och ansa och strimla purjolök och fänkål. Stek dessa mjuka i oljan. Hacka dillen,dela och kärna ur och tärna avokadon. Grovriv parmesan. Tillsätt dill, vin och räkor. Låt allt bli varmt. Vänd ner tagliatelle, avokado, körsbärstomater och parmesan. Krydda.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben