Vit chokladkräm med äpplen och ingefära
Serverar:
4 portioner
Spännande smaker.
Ingredienser
2 äpplen, urkärnade, finhackade
2 krm malen ingefära
1 tsk råsocker
1 msk finhackad mynta
½ lime, rivet skal och pressad saft
Vit chokladkräm
1 dl crème fraiche
100 g finhackad vit choklad
Garnering
Myntablad, några stycken
Instruktioner
Blanda äpple med ingefära, råsocker, mynta och lime.
Värm crème fraichen. Smält chokladen under omrörning i crème fraichen. Ställ krämen att svalna i kylskåp, rör om då och då.
Häll upp chokladkrämen i portionsglas och lägg på äppelblandningen. Garnera med ett myntablad.
Liknande recept
Skinkstek i lergryta med äpplen och ingefära
4.5
4-5
Vanilj- och vit chokladkräm med blåbär
5
4
1
Vit sangria med äpple, nejlika och kanel
5
1
Vit chokladkräm med blåbär
6
Julsemla med vit chokladkräm
5
10-12
Vit tryffel med smak av äpple och kanel
25
Vit chokladkräm med bär
4.5
30 min
Vit chokladkräm med frostade lingon
2 h
6-8
Vit sockerfri chokladkräm
30 min
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!