Vit chokladkräm med bär
Tid:
30 minuter
Mums med vit choklad!
Ingredienser
150 g vit choklad
1 helt ägg
1 äggula
½ dl Hermesetas strö
3 dl Crème fraîche
2 dl björnbär eller hallon
Hermesetas strö att sikta över bären
Instruktioner
Smält chokladen i en skål över en kastrull med vattenbad.
Vispa samman chokladen med ägget och äggulan tills det blir till en jämn smet.
Tillsätt sedan Hermesetas ströet och Créme fraichen och blanda det med chokladkrämen till en slät kräm.
Häll upp i glas, låt sedan chokladkrämen stå minst en timma i kylskåp.
Innan serveringen lägg i bären och sikta gärna lite Hermesetas strö över bären, både vackert och gott.
Liknande recept
Vanilj- och vit chokladkräm med blåbär
5
4
1
Bär med chokladkräm
4
Vit chokladcheesecake med färska bär
5
1
1
Frusen vit choklad kupol med bär i vaniljvodkatopf, kokosflarn och bubbelsocker
6
Vit chokladpannacotta med limemarinerade bär
5
20 min
4
5
Vit chokladkräm med äpplen och ingefära
4
Vit chokladkräm med blåbär
6
Julsemla med vit chokladkräm
5
10-12
Vit chokladkräm med frostade lingon
2 h
6-8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!