Vit chokladkräm med bär

Tid: 30 minuter

Mums med vit choklad!

Ingredienser

  • 150 g vit choklad
  • 1 helt ägg
  • 1 äggula
  • ½ dl Hermesetas strö
  • 3 dl Crème fraîche
  • 2 dl björnbär eller hallon
  • Hermesetas strö att sikta över bären
  • Instruktioner

    1. Smält chokladen i en skål över en kastrull med vattenbad.
    2. Vispa samman chokladen med ägget och äggulan tills det blir till en jämn smet.
    3. Tillsätt sedan Hermesetas ströet och Créme fraichen och blanda det med chokladkrämen till en slät kräm.
    4. Häll upp i glas, låt sedan chokladkrämen stå minst en timma i kylskåp.
    5. Innan serveringen lägg i bären och sikta gärna lite Hermesetas strö över bären, både vackert och gott.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben