Vit chokladmousse med hallonsås

Serverar: 8 portioner

Tid: 1 timme

Helt rätt kombination med Vit Choklad och Hallon. Perfekt avslutning på en god middag

Ingredienser

  • 150 g Vit Choklad
  • 1,5 dl Kesella
  • 1.5 dl Grädde
  • Hallonsås
  • 150 g Tinade Hallon
  • 1,5 dl Strösocker
  • Instruktioner

    1. 1. Smält Chokladen i Mikro eller Vattenbad 2. Vispa grädde, inte för fast utan "lagom". 3. Blanda ner grädden och kesellan i den smälta chokladen utan att blanda för mycket. 4. Spritsa ner i små dricksglas eller liknande och låt stå kallt ca 30 min. 5. Kör de tinade hallonen i matberedare tillsammans med socker tills det blir en sås. Passera genom en fin sil och toppa moussen, nu avsvalnad, ganska generöst.
    2. Låt stå kallt till servering

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben