Vit chokladmousse med hallonsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme 15 minuter

Helt fantastiskt god efterrätt som älskades av både barn och vuxna när jag bjöd på den.

Ingredienser

  • 3 dl vispgrädde
  • 100 gr Vit blockchoklad
  • 1/2 burk Kesella
  • 500 gr Hallon
  • 1 dl Blandsaft
  • 1 dl vatten
  • Instruktioner

    1. 3 dl vispgrädde vispas lätt, konsistensen ska var lite lös inte stabbig men ändå inte plaskig. Smält 100 gr blockchokladen i micro eller i vattenbad. Rör ned i grädden tillsammans med en 1/2 burk kesella den fetare varianten. Klicka upp i portionsglas och ställ in i kylen.
    2. Mixa 500 gr hallon och blanda med 1 dl outspädd saft samt 1 dl vatten till en sås. Servera med moussen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben