Vit chokladpannacotta

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Supergott!

Ingredienser

  • 1 ½ gelantinblad
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 dl mjölk
  • 2 msk rörsocker
  • 100 g vit choklad
  • Instruktioner

    1. Lägg gelantinbladen i blöt i kallt vatten i 10 min. Bryt chokladen i en skål. Låt grädde, mjölk, socker sjuda upp. Tag bort kastrullen, krama vattnet ur gelantinbladen och blanda ner dem i gräddmjölken så dom smälter.
    2. Häll i chokladen och rör tills den smält. Lägg i 4 portionsskålar och låt stelna i kyl minst 6 timmar. Servera med varma hallon/björnbär.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben