Vit chokladpannacotta med björnbär

Serverar: 4 portioner

Tid: 3 timmar

Sååå goood!!!!

Ingredienser

  • 7,5 dl vispgrädde
  • 1,5 tsk vaniljsocker
  • 150 g vit choklad
  • 4,5 gelatinblad
  • Garnering: björnbär
  • Instruktioner

    Skär chokladen i mindre bitar. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Koka upp grädde och vaniljsocker, lägg i chokladen och låt den smälta under omrörning. Krama ur gelatinbladen och lägg dessa i grädd- och chokladblandningen. Rör tills gelatinbladen löst sig. Häll upp i portionsskålar/glas och låt stelna i kylskåp i 2-3 timmar innan servering. Garnera med björnbär.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben