Vit chokladpannacotta med passionsfrukt

Serverar: 6 portioner

Trevlig efterrätt

Ingredienser

  • 150 g vit choklad
  • 5 dl vispgrädde
  • ½ dl socker
  • 2 dl matlagningsyoghurt
  • 3 gelatinblad
  • 3 passionsfrukter
  • Instruktioner

    1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 10 minuter.
    2. Koka under tiden upp grädde med socker, tag av kastrullen från plattan och smält ner chokladen.
    3. Ta upp gelatinbladen och krama ur vätskan, smält ner även dem i chokladgrädden. Låt det svalna.
    4. Rör sedan ner matlagningsyoghurten och häll upp smeten i glas eller formar och ställ i kylen i minst 2 timmar för att stelna.
    5. Vid servering använd en halv passionsfrukt/form att toppa med.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben