Vit chokladpannacotta med passionsfrukt
Serverar:
6 portioner
Trevlig efterrätt
Ingredienser
150 g vit choklad
5 dl vispgrädde
½ dl socker
2 dl matlagningsyoghurt
3 gelatinblad
3 passionsfrukter
Instruktioner
Lägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 10 minuter.
Koka under tiden upp grädde med socker, tag av kastrullen från plattan och smält ner chokladen.
Ta upp gelatinbladen och krama ur vätskan, smält ner även dem i chokladgrädden. Låt det svalna.
Rör sedan ner matlagningsyoghurten och häll upp smeten i glas eller formar och ställ i kylen i minst 2 timmar för att stelna.
Vid servering använd en halv passionsfrukt/form att toppa med.
Liknande recept
Vit chokladpannacotta med hallonsorbet
5
5-6
3
Vit chokladtårta med passionsfrukt och apelsin
16
Vit chokladpannacotta med limemarinerade bär
5
20 min
4
5
Vit chokladpannacotta med päronsalsa
4
Vit chokladpannacotta med hallonmousse
4.9
6
9
Vit kladdchoklad tårta
4.7
16
4
Saftig sockerkaka med vit choklad
4.8
1 h
12
10
Vit kladdkaka med blåbär
4.6
10-15
3
Lutfisk med vit sås
5
4
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!