Vitchoklad- yoghurtpannacotta

Serverar: 6 portioner

Mycket god och chokladig efterrätt. Testa även att byta ut den vita chokladen till mjölk- eller mörkchoklad, det blir otroligt gott.

Ingredienser

  • ½ vaniljstång
  • 1 dl grädde
  • 200 g vit choklad
  • 1 brk (200 g) bulgarisk yoghurt
  • Till dekoration
  • bär, frukt eller annat som anses passande
  • Instruktioner

    Klyv vaniljstången och skrapa ur fröna. Lägg frön ocj stång i en liten kastrull, tillsätt grädden och koka upp. Ta bort stången ur kastrullen efter uppkok. Smält chokladen och tillsätt grädden, låt svalna (rör om lite mellan varven). Blanda försiktigt ner yoghurten och fördela i små glas eller koppar. Förvara övertäckt i kylskåpet tills servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben