Yoghurtpannacotta

Serverar: 4 portioner

Lättlagad vaniljefterrätt, smakar bra med färska frukter.

Ingredienser

  • 2 blad gelatin
  • 2 1/2 dl Kelda mellangrädde
  • 1/2 dl honung
  • 1 dl matyoghurt
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Servering
  • Färsk frukt
  • Bär
  • Instruktioner

    1. Låt gelatinet ligga i kallt vatten i ca 5 minuter.
    2. Koka upp grädde och honung i en kastrull. Ta det från värmen. Krama ur vattnet ur gelatinet och rör ner det i grädden så att det smälter. Rör ner matyoghurten och sedan vaniljsockret. Häll smeten i 4 vattensköljda portionsformar.
    3. Låt dem stelna i kylen minst 3 timmar. Stjälp upp eller servera direkt ur formarna, gärna med finskuren frukt till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben