Vitlöksfrästa tomater och oliver
Ännu ett gott tillbehör
Ingredienser
12-16 körsbärstomater
1 dl oliver
2 vitlöksklyftor
4 msk olivolja
2 msk vitvinsvinäger
2 msk vatten
1 msk hackad persilja
Svartpeppar
Instruktioner
Skala och skiva vitlöken.
Hetta upp oljan i en panna. Stek tomaterna och vitlöken sakta i oljan några minuter. Lägg i oliverna och låt dom bli varma. Häll på vinäger och vatten. Strö över persilja och mald peppar.
Servera med italiensk salami och bröd.
Liknande recept
Kyckling gryta m tomat och oliver
30 min
2
Bröd med soltorkade tomater, lök och oliver
4.4
2 h 30 min
2
14
Fylld lövbiff med mozzarella, oliver och tomater
2
1
Biffar med oliver, soltorkad tomat och fetaost
5
4-6
1
Italiensk paj med oliver och soltorkade tomater
4
50 min
4
2
Paj med tomat, fetaost och oliver
4.6
1 h
3-4
5
Medelhavsbröd med soltorkade tomater,oliver och fetaost
5
45 min
3
Pizzamacka med tomater, räkor, oliver och ost
3
Bakad sparris med oliv och tomat
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!