Vitvinsgryta med grytbitar
Serverar:
4 portioner
Tid:
1 timme 20 minuter
Enkel och god!
Ingredienser
500 g fläskgrytbitar
2 lök
Salt
Peppar
2 msk senap
2 dl sött vitvin (tex. De bortolia)
2 dl grädde
200 g gröna vindruvor
Redning
2 msk vatten
2 msk potatismjöl
Soja
Instruktioner
Hacka löken och stek den tillsammans med köttet tills det får färg i en djup gryta.
Häll i vitvin, grädde och senap och låt det kokar i 55 minuter. Hacka vindruvor och häll i grytan tillsammans med redningen, låt det koka ett par minuter.
Serveras med ris och hembakat bröd tex.
Liknande recept
Grytbitar i curry, lök och tomat
3.5
1 h 30 min
4
Köttgryta med öl
4.7
4
1
Ullas Orientaliska köttgryta
5
4
1
Biff med brysselkål och bönor
2
Köttgryta med Coca-Cola
3.7
2
3
Biffgryta
4.2
4
13
Köttgryta
5
1 h 30 min
4
Goda Spökgrytan
25 min
4
Söderhavsgryta
4.6
45 min
4
11
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!