Vitvinsgryta med grytbitar

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme 20 minuter

Enkel och god!

Ingredienser

  • 500 g fläskgrytbitar
  • 2 lök
  • Salt
  • Peppar
  • 2 msk senap
  • 2 dl sött vitvin (tex. De bortolia)
  • 2 dl grädde
  • 200 g gröna vindruvor
  • Redning
  • 2 msk vatten
  • 2 msk potatismjöl
  • Soja
  • Instruktioner

    1. Hacka löken och stek den tillsammans med köttet tills det får färg i en djup gryta.
    2. Häll i vitvin, grädde och senap och låt det kokar i 55 minuter. Hacka vindruvor och häll i grytan tillsammans med redningen, låt det koka ett par minuter.
    3. Serveras med ris och hembakat bröd tex.

    Liknande recept

    5
    1 h 30 min
    4
    4.6
    45 min
    4
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben