Whiskysås
Serverar:
4 portioner
Servera till en stekt köttbit.
Ingredienser
3 dl vispgrädde + steksky
Salt
Svartpeppar
3 msk whiskey
Maizena
Instruktioner
Ta vara på stekskyn som bildats från köttet. Skumma det mesta fettet från skyn.
Koka upp stekskyn och späd med grädde. Red med lite maizena till lagom konsistens. Smaka om det behövs salt och peppar. Tillsätt whiskyn alldeles på slutet.
Liknande recept
Kladdig chokladkaka med whiskysås
8-10
Kryddiga whiskypäron
4
Helstekt fläskfilé med whiskysås
5
1 h
4
1
Whiskysås...
15 min
4
Rökig Whiskysås
4
whiskysås
4.5
3-4
3
Helstekt fläskfilé med whiskysås
4.5
1 h
4
25
Fläskfilé med whiskysås
5
1 h
4
Kladdkaka med whiskysås
8-10
Kommentarer (1)
KramisGumman
12 november 2008
låter gott, skal testa snart
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
låter gott, skal testa snart