Willys torsk i purjolöksgrädde

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Enkel och fräsch fiskrätt, som går snabbt att laga, tar 30 minuter.

Ingredienser

  • 400 g torsk, djupfryst
  • 1 purjolök
  • 1/2 fänkål
  • 1 msk olja
  • 1 tsk timjan
  • 2 tsk salt
  • 2 1/2 dl matlagningsgrädde
  • svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader. Skiva purjolök och fänkål i tunna strimlor. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs grönsakerna mjuka. Blanda ner matlagningsgrädde, timjan, salt och svartpeppar. Låt allt puttra ihop i ca 5 minuter. Dela fiskblocket i 8 bitar och lägg i en ugnsfast form. Häll över purjolöksgrädden. Ställ i ugnen i ca 15 - 20 minuter.
    2. Servera: pressad potatis och en sallad till

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Biinii 31 oktober 2012

    Helt ok vardagsmat! :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben