Yakiniku på norrländska

Serverar: 40 portioner

Tid: 20 minuter

Gott och lättlagat på renskav

Ingredienser

  • 500 gr renskav
  • 2 stor gula lökar
  • 1 msk olja
  • 1 dl japansk soya
  • 1½ dl torrt vitt vin
  • 2 msk strösocker
  • ½ tsk grovmalen svartpeppar
  • 1-2 msk finriven ingefära
  • Instruktioner

    Bryn renskav i olja Skiva löken och låt den fräsa till den är glansig. Häll på soya, vin, socker, peppar och ingefära låt koka i 5-10 minuter. Smaka av. Servera med ris eller nudlar och sallad.

    Liknande recept

    5
    40 min
    4
    4
    2 h 30 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben