yoghurtglass

Serverar: 6-7 portioner

En god sorbetglass som är lätt att göra. Men det krävs en mixer eller matberedare.

Ingredienser

  • 1 liter djupfrysta jordgubbar
  • 3 dl strösocker
  • 3 tsk vaniljsocker
  • 6 dl mild naturell yoghurt
  • Instruktioner

    Mosa bären med socker i en mixer. så att det blir en jämn fin smet. Häll sedan i yoghurten i blandningen (och tillsätt också vaniljsockret) Häll i smeten i en bunke och ställ i frysen i ca 3 timmar. Rör om i smetenca 1 gång/tim... servera som den är eller med god fruktsallad till. (går att byra ut jordgubbarna till andra bär)

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Glass, parfait, sorbet...
    ...ja, vad är vad egentligen? Här kommer all information du behöver...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben