Yoghurtglass

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

God och lättlagad yoghurtglass!

Ingredienser

  • 2 äggulor
  • 1/2 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 1/2 dl vispgrädde
  • 2 1/4 dl yoghurt
  • Instruktioner

    Vispa äggulorna med florsockret och vaniljsockret. Vispa grädden hårt och rör ner den och yoghurten i äggblandningen. Häll upp glassen i en form och frys i ungefär 4 timmar. Rör om då och då. Ställ glassen i kylskåp en stund före servering. Ta ut och servera med t.ex. blåbär!

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Glass, parfait, sorbet...
    ...ja, vad är vad egentligen? Här kommer all information du behöver...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben