Yoghurtglass

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

För vardag och fest. Lättgjord och god.

Ingredienser

  • 2 äggulor
  • 1/2 dl Florsocker
  • 1 tsk Vaniljsocker
  • 1 dl sylt, t ex hallonsylt
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 dl yoghurt
  • Instruktioner

    1. Vispa äggulorna, florsockret och vaniljsockret. Blanda i sylten.
    2. Vispa grädden hårt. Rör ned den och yoghurten i smeten. Häll upp yoghurtglassen i en form och frys i cirka 4 timmar.
    3. Tina yoghurtglassen i kylskåp en stund före servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    T-e-z-z 2 april 2008

    Nja.. den var god =)

    Relaterade Artiklar

    Glass, parfait, sorbet...
    ...ja, vad är vad egentligen? Här kommer all information du behöver...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben