Yoghurtglass

Serverar: 4 portioner

Tid: 6 timmar

God och lite nyttigare glass i sommarvärmen!

Ingredienser

  • 500 g naturell yoghurt (tjock)
  • 200 g hallon
  • 1 1/2 dl florsocker
  • Instruktioner

    Mixa alla ingredienser i en matberedare och ställ in i en bunke i frysen. Det tar ungefär 1,5 timme för glassen att frysa. Rör runt i den ett par gånger med en gaffel under tiden så att den blir luftig. Servera i glas med myntablad.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4
    1

    Kommentarer (3)

    DevourMe 9 juni 2008

    blir den verkligen sådär fluffig?

    emma_87 7 juni 2009

    Gjorde denna glass i helgen. Jag la upp den i en plastförpackning och använde blåbär/hallon blandning istället för bara hallon. Jag rörde inte runt i glassen medans den låg i frysen, men den blev bra ändå. Blev super gott.

    tigerlilly27 27 juni 2011

    Gjorde det här receptet till midsommar men jag tog blåbär/hallon istället. Den blev god!

    Relaterade Artiklar

    Glass, parfait, sorbet...
    ...ja, vad är vad egentligen? Här kommer all information du behöver...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben