Zucchini och ost gratäng

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Ett nyttigt tillbehör. Ostsorten kan bytas ut efter tycke och smak, så även kesellan. Mina barn älskar verkligen den!

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 150 g mozzarella
  • 1 dl kesella
  • 1 zucchini
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Riv zucchinin grovt, så även mozzarellan. Blanda ägg, mozzarella, kesella och zucchini. Smaka av med salt och peppar. Häll smeten i en smord form och låt stå i ugnen ca 20 minuter.
    2. Servera med sallad och skinka eller något annat protein.
    3. Tar man ädelost istället för mozzarella så blir det mer en "vuxen" smak.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben