Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff

  • evaldo 26 februari 2008

    Vilket föredrar du?
    Blodig- eller genomstekt biff?

  • Nettie 26 februari 2008

    Blodig om jag får välja eller kanske medium rare:)

  • kaffesked 26 februari 2008

    Min smak går i stil med Nettie's, medium rare.

  • MammaModesty 26 februari 2008

    blodig.... är den genomstekt åker den ut i köket igen (om jag äter ute vill säga) en gång skickade jag ut köttet två gånger... kanske krångligt... ja möjligt men är jag kund så är jag... ibland kan jag nonchalera det och äta ändå... men ibland ger jag mig inte... fasiken en kock ska kunna laga blodigt eller medium om man vill ha det...

  • Amber 26 februari 2008

    inte blodigt men medium e bäst =)

  • Okänd 26 februari 2008

    GENOMSTEKT. Har ännu inte glömt mardrömmen med en blodig renfile på min tallrik,HUA.
    Den skräckupplevelsen glömmer jag aldrig(N)

  • monac 26 februari 2008

    rosa inuti & rejält med svart peppar:)

  • anluk 26 februari 2008

    Genomstekt. Hatar blodigt kött.

  • anluk 26 februari 2008

    Skrivet av evaldo den 26 feb 2008

    Vilket föredrar du?
    Blodig- eller genomstekt biff?


    själv då??

  • farmoringer 26 februari 2008

    jag vill ha medium .......

  • tina62 26 februari 2008

    Det beror på lite vad jag ska äta. I regel blir det medium och ibland blodig.

  • bejofr 26 februari 2008

    Jag vill ha den svagt rosa inuti. Det är allra bäst.:p

  • 26 februari 2008

    Medium

  • lennali 26 februari 2008

    Svagt rosa, tack

  • imse 26 februari 2008

    En biff som är medium - röd blir bra, tack !!

  • Ekorrungen 26 februari 2008

    Medium. Har ätit helt genomstekt, var för torrt!

  • The_mama97mia 26 februari 2008

    har tyvärr skräck för rött = blodigt kött. Särskilt efter alla larm ang kyckling o fläskkött. Men jag fixar inte heller en blodig oxfilébit. Det går att steka bra - o genomstekt = färdig - utan att det blir skosula. Minns med fasa från min barndom hur en granne vi blev bjudna till alltid förstörde fin filé.... *ryser*
    Mamma Mia

  • Svesse60 26 februari 2008

    Inte en droppe blod för mig! Nä genomstekt, annars tappar jag matlusten.

  • jas65 26 februari 2008

    Medium lite rosa inuti.

  • ThomasP 26 februari 2008

    Blodig självklart (Y)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.