Vilket föredrar du?
Blodig- eller genomstekt biff?
Nettie26 februari 2008
Blodig om jag får välja eller kanske medium rare:)
kaffesked26 februari 2008
Min smak går i stil med Nettie's, medium rare.
MammaModesty26 februari 2008
blodig.... är den genomstekt åker den ut i köket igen (om jag äter ute vill säga) en gång skickade jag ut köttet två gånger... kanske krångligt... ja möjligt men är jag kund så är jag... ibland kan jag nonchalera det och äta ändå... men ibland ger jag mig inte... fasiken en kock ska kunna laga blodigt eller medium om man vill ha det...
Amber26 februari 2008
inte blodigt men medium e bäst =)
Okänd26 februari 2008
GENOMSTEKT. Har ännu inte glömt mardrömmen med en blodig renfile på min tallrik,HUA.
Den skräckupplevelsen glömmer jag aldrig(N)
monac26 februari 2008
rosa inuti & rejält med svart peppar:)
anluk26 februari 2008
Genomstekt. Hatar blodigt kött.
anluk26 februari 2008
Skrivet av evaldo den 26 feb 2008
Vilket föredrar du?
Blodig- eller genomstekt biff?
själv då??
farmoringer26 februari 2008
jag vill ha medium .......
tina6226 februari 2008
Det beror på lite vad jag ska äta. I regel blir det medium och ibland blodig.
bejofr26 februari 2008
Jag vill ha den svagt rosa inuti. Det är allra bäst.:p
26 februari 2008
Medium
lennali26 februari 2008
Svagt rosa, tack
imse26 februari 2008
En biff som är medium - röd blir bra, tack !!
Ekorrungen26 februari 2008
Medium. Har ätit helt genomstekt, var för torrt!
The_mama97mia26 februari 2008
har tyvärr skräck för rött = blodigt kött. Särskilt efter alla larm ang kyckling o fläskkött. Men jag fixar inte heller en blodig oxfilébit. Det går att steka bra - o genomstekt = färdig - utan att det blir skosula. Minns med fasa från min barndom hur en granne vi blev bjudna till alltid förstörde fin filé.... *ryser*
Mamma Mia
Svesse6026 februari 2008
Inte en droppe blod för mig! Nä genomstekt, annars tappar jag matlusten.
Vilket föredrar du?
Blodig- eller genomstekt biff?
Blodig om jag får välja eller kanske medium rare:)
Min smak går i stil med Nettie's, medium rare.
blodig.... är den genomstekt åker den ut i köket igen (om jag äter ute vill säga) en gång skickade jag ut köttet två gånger... kanske krångligt... ja möjligt men är jag kund så är jag... ibland kan jag nonchalera det och äta ändå... men ibland ger jag mig inte... fasiken en kock ska kunna laga blodigt eller medium om man vill ha det...
inte blodigt men medium e bäst =)
GENOMSTEKT. Har ännu inte glömt mardrömmen med en blodig renfile på min tallrik,HUA.
Den skräckupplevelsen glömmer jag aldrig(N)
rosa inuti & rejält med svart peppar:)
Genomstekt. Hatar blodigt kött.
Vilket föredrar du?
Blodig- eller genomstekt biff?
själv då??
jag vill ha medium .......
Det beror på lite vad jag ska äta. I regel blir det medium och ibland blodig.
Jag vill ha den svagt rosa inuti. Det är allra bäst.:p
Medium
Svagt rosa, tack
En biff som är medium - röd blir bra, tack !!
Medium. Har ätit helt genomstekt, var för torrt!
har tyvärr skräck för rött = blodigt kött. Särskilt efter alla larm ang kyckling o fläskkött. Men jag fixar inte heller en blodig oxfilébit. Det går att steka bra - o genomstekt = färdig - utan att det blir skosula. Minns med fasa från min barndom hur en granne vi blev bjudna till alltid förstörde fin filé.... *ryser*
Mamma Mia
Inte en droppe blod för mig! Nä genomstekt, annars tappar jag matlusten.
Medium lite rosa inuti.
Blodig självklart (Y)