Jag använder den till mer och mer t.e.x i omelett,att ha i ägg att panera fisk och i färs biffar. Vad mer har ni den till?
farmoringer18 augusti 2009
Jag har den till senapssås. Skånsk senap + dijonsenap. Annars som du säger i olika färsrätter är den superb....
Erajscha18 augusti 2009
Endast i vinägrett faktiskt.
Glitterfia18 augusti 2009
Använder den ibland i såser, grytor, dressingar som smaksättning
mooseella18 augusti 2009
Byter ut en del av den svenska söta senapen mot den franska när jag gör gravlaxssås.
Lotten_J19 augusti 2009
Anv den i olika grytor, t.ex fläskfilé i ost-och senapssås, den grytan är helt superb. Brukar dock halvera mängden senap beroende på att jag själv personligen gillar inte om senapssmaken tar överhand i en maträtt.
mikaelaholmlund19 augusti 2009
Jag brukar använda det som smaksättning i allt möjligt, men oftast i köttbullar. Blir kanongott!
19 augusti 2009
i det här supergoda receptet ska det vara fransk senap. jag har det även i en gryta med falukorv och purjolök, men den har jag inte lagt ut eller hittat nåt recept på. ska skriva in den en annan gång :p
Jag tycker smaken av Dijon är alldeles för skarp och bitter, nästan på gränsen till sur. Det enda jag använder det i är grönpepparkycklinggryta
Lennart_5819 augusti 2009
Skrivet av Lenkan den 19 aug 2009
Jag tycker smaken av Dijon är alldeles för skarp och bitter, nästan på gränsen till sur. Det enda jag använder det i är grönpepparkycklinggryta
Ja det håller jag med om. Vi har alldeles utmärkt senap som ex, skånsk senap, vanlig slotts, men det är väl lite "finare" med dijon. Smaken är som baken. Det är skillnad på gourmet o gormand. He he.
babbs19 augusti 2009
Det bästa med Dijonsenap är att den är osötad och smakar senap. Använder den till det mesta faktiskt. Jag använder också Coleman's senapspulver till smaksättning.
Uppsala_Kocken19 augusti 2009
Jag brukar mest använda det till Fransk potatis sallad och Cesardrässing. men det händer att det slinker ned här och där
57barbro19 augusti 2009
Jag använder senapen i köttfärssås, grytor och dressingar. Senapen höjer smaken, tycker jag. Och jag använder dijonsenap för att den är osötad......
Jag gillar inte senap (utom i sill konstigt nog) har riktigt svårt att äta det fast jag "tränat" och brukar försöka. Men dijonsenap är betydligt godare än svensk i mina smaklökar. (Y)
Jag använder den till mer och mer t.e.x i omelett,att ha i ägg att panera fisk och i färs biffar. Vad mer har ni den till?
Jag har den till senapssås. Skånsk senap + dijonsenap. Annars som du säger i olika färsrätter är den superb....
Endast i vinägrett faktiskt.
Använder den ibland i såser, grytor, dressingar som smaksättning
Byter ut en del av den svenska söta senapen mot den franska när jag gör gravlaxssås.
Anv den i olika grytor, t.ex fläskfilé i ost-och senapssås, den grytan är helt superb. Brukar dock halvera mängden senap beroende på att jag själv personligen gillar inte om senapssmaken tar överhand i en maträtt.
Jag brukar använda det som smaksättning i allt möjligt, men oftast i köttbullar. Blir kanongott!
i det här supergoda receptet ska det vara fransk senap. jag har det även i en gryta med falukorv och purjolök, men den har jag inte lagt ut eller hittat nåt recept på. ska skriva in den en annan gång :p
Blåhammarens vitkålssallad
Jag tycker smaken av Dijon är alldeles för skarp och bitter, nästan på gränsen till sur. Det enda jag använder det i är grönpepparkycklinggryta
Jag tycker smaken av Dijon är alldeles för skarp och bitter, nästan på gränsen till sur. Det enda jag använder det i är grönpepparkycklinggryta
Ja det håller jag med om. Vi har alldeles utmärkt senap som ex, skånsk senap, vanlig slotts, men det är väl lite "finare" med dijon. Smaken är som baken. Det är skillnad på gourmet o gormand. He he.
Det bästa med Dijonsenap är att den är osötad och smakar senap. Använder den till det mesta faktiskt. Jag använder också Coleman's senapspulver till smaksättning.
Jag brukar mest använda det till Fransk potatis sallad och Cesardrässing. men det händer att det slinker ned här och där
Jag använder senapen i köttfärssås, grytor och dressingar. Senapen höjer smaken, tycker jag. Och jag använder dijonsenap för att den är osötad......
Detta är gott (Y)
Festfilé i örtkryddad dijonsås
Brukar ha i lite när jag gör en vanlig brunsås.
Jag gillar inte senap (utom i sill konstigt nog) har riktigt svårt att äta det fast jag "tränat" och brukar försöka. Men dijonsenap är betydligt godare än svensk i mina smaklökar. (Y)