Jag har tyvärr inte ätit så mycket inälvsmat mer än "vanliga" blodpudding, leverpastej, stekt lever och kycklinglevergryta. Gott och helt ok tycker jag. Men annars är min åsikt att jag vill och hoppas att ALLT som möjligt går att tas hand om på djuret tas hand om. Oavsett om det blir korv eller vad det nu kan vara(Y)
svengelsk15 augusti 2012
Jag har ätit och tyckt om det mesta i inälvsväg, men när jag försökte mig på Tripe á la Mode de Caen blev det fish and chips istället.
Numera blir det inte så ofta, lammlever var fjortonde dag ungefär och lammnjurar om jag ser dem i affären.
sussisus15 augusti 2012
Skrivet av monfo den 15 apr 2009
Leverpastejsmörgås med gurka kan man inte lev utan(Y)
Ungefär så.
Blodpudding och leverkorv åt jag i skolan, här hemma är det inte samma sort så det serveras inte.
Njure, hjärta och pölsa - nej tack.
bernit16 augusti 2012
Älskar lever (kalv,gås,kyckling)
njure (stekt, sauté eller mormors mjölk-stuvade med dill)
Blodmat (blodpudding, svartsoppa)
Lungmos
Kalvbräss = super
Summa - det finns massor av god inälvsmat, tänk på det nästa gång du äter korv med korvskinn av tarmar.
gitasdotter17 augusti 2012
Lamm hjarna!!! Tarmar och mage av lamm ar underbart ocksa!
matlagning317 augusti 2012
Håller med Liliane! Att leverpastej är gott men att gränsen går där! :)
Jag har tyvärr inte ätit så mycket inälvsmat mer än "vanliga" blodpudding, leverpastej, stekt lever och kycklinglevergryta. Gott och helt ok tycker jag. Men annars är min åsikt att jag vill och hoppas att ALLT som möjligt går att tas hand om på djuret tas hand om. Oavsett om det blir korv eller vad det nu kan vara(Y)
Jag har ätit och tyckt om det mesta i inälvsväg, men när jag försökte mig på Tripe á la Mode de Caen blev det fish and chips istället.
Numera blir det inte så ofta, lammlever var fjortonde dag ungefär och lammnjurar om jag ser dem i affären.
Leverpastejsmörgås med gurka kan man inte lev utan(Y)
Ungefär så.
Blodpudding och leverkorv åt jag i skolan, här hemma är det inte samma sort så det serveras inte.
Njure, hjärta och pölsa - nej tack.
Älskar lever (kalv,gås,kyckling)
njure (stekt, sauté eller mormors mjölk-stuvade med dill)
Blodmat (blodpudding, svartsoppa)
Lungmos
Kalvbräss = super
Summa - det finns massor av god inälvsmat, tänk på det nästa gång du äter korv med korvskinn av tarmar.
Lamm hjarna!!! Tarmar och mage av lamm ar underbart ocksa!
Håller med Liliane! Att leverpastej är gott men att gränsen går där! :)