Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risgrynsgröt

  • tuden 20 december 2007

    Jag äter med kanel och socker när den är varm när den är kall så äter jag med jordgubbsylt

  • Aspholme 20 december 2007

    Risgrynsgröt och saftsoppa.(H)

  • Ekorrungen 20 december 2007

    Med kanel och mjölk

  • evaldo 20 december 2007

    Är det någon som har mandel i gröten som man hade förr?
    Den som fick msndeln skulle bli gift under följande år, eller hur det var.

  • mistralwind 20 december 2007

    hehe, mormor brukar smälla på med flera mandlar i gröten, samtidigt som hon undrar när hon ska få några barnbarnsbarn... hahaha!

  • BackaMona 20 december 2007

    (Y)Hej alla grötvänner!
    Jag undrar om ni har någon erfarenhet av att laga risgrynsgröt i ugn? Detta ska vara ett enkelt sätt, har inte någon erfarenhet av detta. Tyvärr så tycker jag att det är svårt att koka på spisen, det vill för det mesta koka fast!
    Hör gärna av er med tips! GOD JUL på er./BackaMona.:)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.