Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med ananas?

  • sussisus 29 oktober 2009

    Det absolut enklaste du kan göra är:
    Tärna gurka, hacka persilja och lägg i en form.
    Skiva kassler och lägg ovanpå grönsakshacket.
    Lägg en ananasring på varje kasslerskiva.
    Blanda creme fraiche och pepparrot, smaka av med salt och klicka lite mitt i ananasringen.
    Äts kallt med kokt potatis.

    Det heter Sommarkassler om man tittar i KFs "Vår kokbok".

    Kan göra som det görs härborta - allt serveras separat så man får blanda själv.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.