Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

matförgiftat mig själv 2 gånger för att jag inte kan

  • Countrygirl 4 september 2010

    Skrivet av Misty09 den 4 sep 2010
    Så jag hade uppskattat om jag fått veta att koktid har betydelse för smak när jag inget kunde. Sen håller jag med ovanstående talare.........övning ger färdighet och tillåt dig misslyckas.
    Min man och jag skrattar fortfarande gott om mina första pannkakor {laugh}


    Håller med absolut! När man gör köttfärssås mm, när man tror att det är klart, koka en halvtimma till. Gör så mycket för smaken.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.