Hihi, jag var med om en rolig upplevelse i somras, var i Hallsberg, och gick på loppis. Av en händelse såg jag en skylt - Champinjonodling. Detta var ju tvunget att undersökas -
i en källarlokal så fanns en champinjonodling.
Mannen som skötte den var av utländsk härkomst, han sa att han hade varit i Sverige 3 månader (!). Det var urfränt att se hur dom växte, väldigt reglerat v g fukt o värme.
Jag köpte förstås ett kilo o jösses vad goda dom var. Roligt att se hur de växte!
jennay17 augusti 2011
Skrivet av Schnitt den 16 feb 2010
Burkchampisar tycker jag e jättegott, men använder de aldrig i mat, där ska de va färska. Men burkchampisar och en gaffel är mums ^^
Hihi, jag var med om en rolig upplevelse i somras, var i Hallsberg, och gick på loppis. Av en händelse såg jag en skylt - Champinjonodling. Detta var ju tvunget att undersökas -
i en källarlokal så fanns en champinjonodling.
Mannen som skötte den var av utländsk härkomst, han sa att han hade varit i Sverige 3 månader (!). Det var urfränt att se hur dom växte, väldigt reglerat v g fukt o värme.
Jag köpte förstås ett kilo o jösses vad goda dom var. Roligt att se hur de växte!
Burkchampisar tycker jag e jättegott, men använder de aldrig i mat, där ska de va färska. Men burkchampisar och en gaffel är mums ^^
Jag brukar inte äta gafflar, är de nått nytt?