Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Burkchampinjoner

  • The_mama97mia 17 augusti 2011

    Hihi, jag var med om en rolig upplevelse i somras, var i Hallsberg, och gick på loppis. Av en händelse såg jag en skylt - Champinjonodling. Detta var ju tvunget att undersökas -
    i en källarlokal så fanns en champinjonodling.
    Mannen som skötte den var av utländsk härkomst, han sa att han hade varit i Sverige 3 månader (!). Det var urfränt att se hur dom växte, väldigt reglerat v g fukt o värme.
    Jag köpte förstås ett kilo o jösses vad goda dom var. Roligt att se hur de växte!

  • jennay 17 augusti 2011

    Skrivet av Schnitt den 16 feb 2010

    Burkchampisar tycker jag e jättegott, men använder de aldrig i mat, där ska de va färska. Men burkchampisar och en gaffel är mums ^^



    Jag brukar inte äta gafflar, är de nått nytt?

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.