Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mer ekologiskt!

  • boz1965 1 juni 2011

    Klart att det är bra med ekologiskt och kravmärkt. Men det är betydligt dyrare varor och alla har inte råd med det. Jag, personligen, kommer inte att handla ekologiskt i nån större utsträckning förrän priserna ligger i nivå med övriga varor.

  • veggan 2 juni 2011

    Mat är väl inte dyrt? Snarare alldeles för billigt med tanke på hur mycket som slängs. Klart en ska kosta på sig KRAV-märkt! En kan ju slopa köttet om det blir för dyrt. Då gör en ju dessutom en insats för alla stackars instängda djur. Om en äter veganskt, blir det väldigt mycket billigare, nyttigare, och bättre för miljön! Win-win för alla!

  • Mistys 2 juni 2011

    Jag handlar det mesta på Willys av fler anledningar men en är att dom är en miljömärkt butik. Åsa Domeij har gjort ett stort arbete tillsammans med kedjan att se till att man inte bara har miljösmarta varor utan att hela butikerna är miljömärkta. Detta tycker jag också är superviktigt. Att handla krav märkt i en ICA butik som sen struntar i hur varorna kommit till butik, var elen i butiken tas från och hur soporna hanteras känns värdelöst.

    Jag menar att om man nu inte har råd att köpa allt från krav kan man ju handla i en miljömärkt butik så hjälper man ju till ändå, drar ett litet strå till stacken. Att sen Willys är 10% billigare än ex Maxi och Kvantum gör ju inte saken sämre.

    Willys har dessutom tänkt till gällande transporter. Man försöker köra så planerat så att man aldrig kör lastbilarna tomma ex.

    Här har jag hittat informationen samt också i min butik.

    http://www.willys.se/Om-Willys/ansvar-paverkan/Miljovanliga-butiker/

  • boz1965 2 juni 2011

    Skrivet av veggan den 2 jun 2011

    Mat är väl inte dyrt? Snarare alldeles för billigt...


    Kul att du har gott om pengar. Alla har inte det.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.