Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

2 äggulor...

  • Okänd 5 juni 2008

    det är jättebra att slänga in en extra ägglua när man gör mördeg eller sockerdeg för att fodra formar. Degen blir smidigare och får en finare färg och bättre knaprighet!
    Har man tid (och plats i frysen) är det ganska skönt att göra en sats deg, fodra en massa små formar eller nån stor och ställa in dom i frysen så är det bara att ta fram och baka av nästa gång man är sugen på paj! =)(Y)

  • Tillberga 5 juni 2008

    http://www.matklubben.se/recept/semester_kubb_6764.htmli mitt mandelkubbsrecept är de bara äggula
    och i mitt nya recept på tårtan "Fri" är de oxå bara gula man använder

  • lenajeanette 5 juni 2008

    Skrivet av Tillberga den 5 jun 2008

    http://www.matklubben.se/recept/semester_kubb_6764.htmli mitt mandelkubbsrecept är de bara äggula
    och i mitt nya recept på tårtan "Fri" är de oxå bara gula man använder


    Oj, vilket recept! Detta ska jag baka första semesterveckan, så får vi se hur länge de räcker:D

  • Kicki8 5 juni 2008

    Jag bakar gula rutor .Där skall det vara 2 äggulor i glasyren

    Gula rutor

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.