det är jättebra att slänga in en extra ägglua när man gör mördeg eller sockerdeg för att fodra formar. Degen blir smidigare och får en finare färg och bättre knaprighet!
Har man tid (och plats i frysen) är det ganska skönt att göra en sats deg, fodra en massa små formar eller nån stor och ställa in dom i frysen så är det bara att ta fram och baka av nästa gång man är sugen på paj! =)(Y)
Tillberga5 juni 2008
http://www.matklubben.se/recept/semester_kubb_6764.htmli mitt mandelkubbsrecept är de bara äggula
och i mitt nya recept på tårtan "Fri" är de oxå bara gula man använder
lenajeanette5 juni 2008
Skrivet av Tillberga den 5 jun 2008
http://www.matklubben.se/recept/semester_kubb_6764.htmli mitt mandelkubbsrecept är de bara äggula
och i mitt nya recept på tårtan "Fri" är de oxå bara gula man använder
Oj, vilket recept! Detta ska jag baka första semesterveckan, så får vi se hur länge de räcker:D
Kicki85 juni 2008
Jag bakar gula rutor .Där skall det vara 2 äggulor i glasyren
det är jättebra att slänga in en extra ägglua när man gör mördeg eller sockerdeg för att fodra formar. Degen blir smidigare och får en finare färg och bättre knaprighet!
Har man tid (och plats i frysen) är det ganska skönt att göra en sats deg, fodra en massa små formar eller nån stor och ställa in dom i frysen så är det bara att ta fram och baka av nästa gång man är sugen på paj! =)(Y)
http://www.matklubben.se/recept/semester_kubb_6764.htmli mitt mandelkubbsrecept är de bara äggula
och i mitt nya recept på tårtan "Fri" är de oxå bara gula man använder
http://www.matklubben.se/recept/semester_kubb_6764.htmli mitt mandelkubbsrecept är de bara äggula
och i mitt nya recept på tårtan "Fri" är de oxå bara gula man använder
Oj, vilket recept! Detta ska jag baka första semesterveckan, så får vi se hur länge de räcker:D
Jag bakar gula rutor .Där skall det vara 2 äggulor i glasyren
Gula rutor