Jag ska ha gäster på lördag och har fått totalt hjärnsläpp på vad jag ska bjuda på. Vi blir 4 vuxna och 5 barn, det behöver inte vara samma till vuxna som till barnen. Till barnen har jag några idéer som hemlagad pizza (ett säkert kort hos oss)
Jag har tankar på fisk men vad det vet jag inte.... det är här jag behöver hjälp.
Tack på förhand!
Bumbis6 september 2010
Gör inte olika mat till barn och vuxna. Ska du göra pizza får du stå i köket när gästerna kommit och missar ju fördrinken. Ofta har jag använt receptet -Kycklingroulader- både vuxna och barn älskar det. Hälften av gångerna har jag använt tunnskivad benfri kotlett. Bara ett tips.
matpolisen6 september 2010
Fixa den här fisken - http://matpolisen.wordpress.com/2010/09/04/rostad-rod-snapper-med-rosmarin/
Den är god och enkel.
Josses6 september 2010
Här ett recept på lax som är enkel att dubblera och enkel att göra. Carinas gräslökslax - LCHF,
Det går att äta pressad potatis till om man vill.
marwis6 september 2010
Kyckling med parmaskinka & balsamsås
Detta är mitt favoritrecept. Servera med ugnsstekt klyftpotatis och en god sallad. Gillas av både stora och små!!
/Marie
chrisq6 september 2010
:DD finns inget godare än himmelska grytan härinne barn älskar det med lycka till
amoz6 september 2010
Håller med om att det brukar vara bökigt att göra olika rätter till barn och vuxna. Om du inte med säkerhet vet att barnen absolut inte gillar fisk, så kör samma till alla. Detta receptet brukar gå hem här både till barn och vuxna och går dessutom snabbt att göra.
{snicker}Hej!
Jag brukar även laga "barnmat" när vi har mindre barn på bjudningar hos oss.
Mätta och glada barn gör det trevligare för vuxna att kunna umgås och ha trevligt
Här är några tips Lax under crème fraichetäcke Hummersås med stenbitsrom
Hur gör era gäster? Lagar dom särskild mat till barnen?
Det finns ju så olika barn. En del är "allätare" och äter vuxenmat andra är lite mer "kräsna".
Lycka till!
Lilloo7 september 2010
Mitt tips är Fläskfilébaconbus som det finns recept på här på matklubben. Den går hem hos alla oavsett ålder. Både yngre och äldre bara älskar den...
Hej allihopa!
Jag ska ha gäster på lördag och har fått totalt hjärnsläpp på vad jag ska bjuda på. Vi blir 4 vuxna och 5 barn, det behöver inte vara samma till vuxna som till barnen. Till barnen har jag några idéer som hemlagad pizza (ett säkert kort hos oss)
Jag har tankar på fisk men vad det vet jag inte.... det är här jag behöver hjälp.
Tack på förhand!
Gör inte olika mat till barn och vuxna. Ska du göra pizza får du stå i köket när gästerna kommit och missar ju fördrinken. Ofta har jag använt receptet -Kycklingroulader- både vuxna och barn älskar det. Hälften av gångerna har jag använt tunnskivad benfri kotlett. Bara ett tips.
Fixa den här fisken - http://matpolisen.wordpress.com/2010/09/04/rostad-rod-snapper-med-rosmarin/
Den är god och enkel.
Här ett recept på lax som är enkel att dubblera och enkel att göra.
Carinas gräslökslax - LCHF,
Det går att äta pressad potatis till om man vill.
Kyckling med parmaskinka & balsamsås
Detta är mitt favoritrecept. Servera med ugnsstekt klyftpotatis och en god sallad. Gillas av både stora och små!!
/Marie
:DD finns inget godare än himmelska grytan härinne barn älskar det med lycka till
Håller med om att det brukar vara bökigt att göra olika rätter till barn och vuxna. Om du inte med säkerhet vet att barnen absolut inte gillar fisk, så kör samma till alla. Detta receptet brukar gå hem här både till barn och vuxna och går dessutom snabbt att göra.
Lax med örttäcke
{snicker}Hej!
Jag brukar även laga "barnmat" när vi har mindre barn på bjudningar hos oss.
Mätta och glada barn gör det trevligare för vuxna att kunna umgås och ha trevligt
Här är några tips
Lax under crème fraichetäcke
Hummersås med stenbitsrom
Hur gör era gäster? Lagar dom särskild mat till barnen?
Det finns ju så olika barn. En del är "allätare" och äter vuxenmat andra är lite mer "kräsna".
Lycka till!
Mitt tips är Fläskfilébaconbus som det finns recept på här på matklubben. Den går hem hos alla oavsett ålder. Både yngre och äldre bara älskar den...