Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantareller

  • evala 11 maj 2009

    Skrivet av berggrenskan den 9 maj 2009

    Hade jag för mycket kantareller skulla jag först och främst göra en kantarellsoppa, finns fler arecept här på MK. Helt klart den godaste soppa som finns.

    Sen är ett kantarellsmör till en stekt köttbit en riktig höjdare. Av någon anledning smakar det mer kantarell om smöret än om man har kantarellerna hela som tillbehör till köttet.


    kantarellsmör. Ät det bara att blanda stekta kantareller med smör?

  • frucaos 11 maj 2009

    En burk crème fraiche franska örter, stekta kantareller, skivad, stekt kycklingfilé... späd ev med lite mjölk om det behövs. Servera med pasta. Lätt, och riktigt lyxigt! Kan gärna ha lite purjolök i också ...

  • safir74 11 maj 2009

    Skrivet av evala den 11 maj 2009

    Skrivet av berggrenskan den 9 maj 2009

    Hade jag för mycket kantareller skulla jag först och främst göra en kantarellsoppa, finns fler arecept här på MK. Helt klart den godaste soppa som finns.

    Sen är ett kantarellsmör till en stekt köttbit en riktig höjdare. Av någon anledning smakar det mer kantarell om smöret än om man har kantarellerna hela som tillbehör till köttet.


    kantarellsmör. Ät det bara att blanda stekta kantareller med smör?


    Detta recept fann jag här
    Oxfilé med kantarellsmör

  • bernit 11 maj 2009

    Finns det någon godare smörgås är en smörgås med bara stekta kantereller på ???(Y)

  • mooseella 11 maj 2009

    Kantareller kan man väl ha till precis allt. Njuter av alla rätter med kantareller i. Kör ner lite av dem i din pytt nästa gång. MMMM(Y)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.