Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bra båtmat???

  • Wombat04 14 maj 2008

    Jag är i full färd med att skriva in dem nu. Jag har märkt dem (Båtmat). Det är nog en del med ägg i, men som sagt, du plockar ju vad du vill ha! :)

  • evaldo 14 maj 2008

    Aborre i lime
    en aborre per person
    lime
    grovt salt
    dill
    olivolja.
    Ta ur och skölj fisk, låt huvud vara kvar. Pressa lime i buken, lägg i dillkvist eller enekvist.
    Strö en nypa sal t i varje fisk.
    Pensla fisken på utsidan med olja innan grill.
    Grilla 10-15 minuter på varje sida
    1dl god olja +1pressad limefrukt +1 tsk timjan = marinad.
    Blanda i fryspåse.
    Lägg ner fiskfiléer och se till att marinad
    blandas jämt över dem.
    Tillslut och vänd några gånger.
    Låt ligga svalt minst en timmer före grillning.

  • Bianca 14 maj 2008

    Detta är kanske inte vad man kallar mat men det är gott efter maten, jag lovar:
    Gör en skapligt lös sockerkakssmet. Värm stekpannan och klicka ut smeten till lagoma småplättar. Stek ca 1 min på varje sida inte alltför varmt. Krabbelurer har jag hört dem namnas här på västkusten. Duger som mellanmål med (Y)

  • MammaIrene 16 maj 2008

    Wombat, jag undrar bara lite var du gjorde av recepten du pratade om, jag är så nyfiken men kan inte hitta dem bland dina recept?
    Jag har säkert snurrat till det i letningen.....
    Mvh IRene

  • farmoringer 16 maj 2008

    MammaIrene Om du söker på båtmat så får du fram Wombats recept..

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.