Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matfusket

  • Kochang 3 maj 2013

    Hittade lite intressant läsning om ingefära, i lite motsats här nu till "matfusket". Visste inte heller att man kunde frysa in den och ta fram och bara snabbt riva av det man behöver. Det gör att jag kommer att använda det lite flitigare nu än förut och exprimentera mer med den.

    http://www.facebook.com/notes/marie-%C3%B6stblom/ingef%C3%A4ra-f%C3%B6r-h%C3%A4lsan/10150128975277893

  • svengelsk 4 maj 2013

    Skrivet av kochang den 3 maj 2013

    Hittade lite intressant läsning om ingefära, i lite motsats här nu till "matfusket". Visste inte heller att man kunde frysa in den och ta fram och bara snabbt riva av det man behöver. Det gör att jag kommer att använda det lite flitigare nu än förut och exprimentera mer med den.

    http://www.facebook.com/notes/marie-%C3%B6stblom/ingef%C3%A4ra-f%C3%B6r-h%C3%A4lsan/10150128975277893

    Bra länk. Skall prova ingefära och gurkmeja, båda är inflammationshämmande. Färsk pepparrot kan också förvaras i frysen och rivas efter behov.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.