Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgsenapsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Denna senapsgryta är helt underbar. Måste provas!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i grytbitsaktiga tärningar, bryn dem. Ha över dem i en gryta, täck köttet med vatten. Lägg i buljongtärningarna. Koka under lock ca 45-60 min beroende på vad det är för kött och hur stora bitar det är. När det är ca 15 min kvar på köttet så ha i resterande ingredienser och rör om.
  2. Blir såsen för såsig så lägg i lite idealmjöl eller mörkt maizenamjöl.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.