Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ajakakor

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Småbröd till kalas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör matfett, florsocker och vaniljsocker mycket pösigt. Tillsätt mjölet lite i sänder och rör kraftigt hela tiden.
  2. Tryck ut degen genom en spritstratt till små platta rosor på plåt och grädda dem i 175 graders ugnsvärme ca 10 min.
  3. Lägg dem två och två tillsammans med äppelmos, gelè eller smält blockchoklad emellan. Sikta lite florsocker över kakorna strax före serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.