1. Låt havregrynen svälla i
mjölk ca 10 minuter.
2. Sås: Strimla lök och paprikor
till såsen. Fräs dem i smör,
blanda ner tomatpuré och låt
fräsa med en stund. Häll över
grädde och vatten. Låt koka ca
5 minuter, salta.
3. Biffar: Blanda köttfärs, ajvar,
ägg, salt och peppar med
havregrynen. Arbeta färsen
väl. Forma 8 biffar och stek i
smör ca 3 minuter per sida.
4. Lägg ner biffarna i såsen och
strö över persilja. Servera gärna
med klyftpotatis.
denna maträtt var supergod, vi åt med god aptit hela familjen. Paprikasåsen var vääldigt god
Det här var riktigt gott. Jag använde älgfärs. Tack för receptet../ Inger
Otroligt gott! Jag och sambon älskade dem och vår 15-månaders son fullkomligt slukade maten :-)
Helt suveränt gott.