Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amandas lördagskaka

 
Skriv ut

En smarrig kaka!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa ägg och socker. Tillsätt vetemjöl och riven citron. Rör försiktigt ner det avsvalnade smöret. smörj och bröa en form med avtagbara kanter.
  3. Häll i smeten och ställ in kakan i ugnen i ca 20 minuter.
  4. Bred ut äppelmoset på kakan. Blanda crème fraiche, vaniljsocker och socker. Häll blandningen över äppelmoset. Ställ in kakan i ugnen i ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.