Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsincantuccini

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Tvillingen till biscotti även lite som skorpor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg de torra ingredienserna i en skål. Blanda i likör, apelsinskal, matfett och ägg och rör samman till en deg. Arbeta in mandeln.
  2. Lägg degen i en plastpåse och låt vila i kylskåp i minst 30 minuter. Dela degen i 2 delar som formas till rullar, ca 3 cm i diameter, på mjölat bakbord.
  3. Lägg rullarna på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 12 minuter. Skär i 1,5 cm breda bitar.
  4. Lägg tillbaka bitarna på plåten och täck med ett bakplåtspapper.
  5. Grädda i ytterligare 10 minuter. Låt svalna på galler. Förvaras torrt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.